clanek-1
  • Články žáci

  • 23.04.2013

Výsledky žákovských týmů z víkendu 20. - 21. dubna 2013

Žákovské týmy o víkendu třikrát zvítězili a jednou prohráli. Vítězstvím skončil duel U15 s Meteorem - 6:1. Na stejného, ale o rok mladšího soupeře, nestačila U14 - 2:3. Mladší žáci hráli doma s Karlovými Vary, kdy U13 zvítězila 8:5 a U12 vysokým rozdílem 18:3.

FK Meteor Praha VIII - FK Dukla Praha U15 1:6 (1:4)

Branky: Tkachenko 3x, Greš 1x, Kodet 1x, Vácha 1x.
Sestava DUK - Řepa - Doležal, Kaník, Kocourek, Jardeky (35´ Masopust), Šimek (45´ Brož), Dufek (60´ Garček), Král - Koubek (35´ Kodet), Tkachenko, Greš (50´ Vácha).

Hodnocení utkání trenéry: "Utkání bylo z naší strany velice povedené. Dokázali jsme velice dobře a rychle kombinovat, hlasitě komunikovat a kvalitně bránit. Hrálo se z obou stran čistě a fair play. V utkání bylo vidět na obou stranách mnoho hezkých fotbalových akcí. Děkujeme všem zúčastněným co si našli cestu na hřiště Meteoru a podpořili chlapce z Julisky."

FK Meteor Praha VIII - FK Dukla Praha U14 3:2 (2:1)

Branky: Mentberger (Bažo), Bažo.
Sestava DUK - Roub - Praus (36. Gabal), Kosík, Šmalcl, Mareš - Štědrý (56. Pakeš), Mentberger, Palivec (36. Herman) - Bažo, Bell, Gabriel (36. Hamborský).

Trenér Tomáš Večeřa: "Dnešním hlavním cílem, na který jsme se připravovali, bylo po ztrátě míče jít do jeho opětovného získání (okamžité přepnutí, nejbližší dva hráči, agresivně a čistě na míč). Dnes ale nešlo vše podle představ a už při rozcvičení nám chyběla taková koncentrace na detail a živost v pohybu. Přesto jsme do utkání vstoupili aktivně a dvacet minut jsme diktovali tempo hry a drželi soupeře na jeho půlce. Domácí zodpovědně a důrazně bránili, na druhou stranu naše aktivita směrem do vápna nebyla kvalitní. Z vypracovaných tří velkých šancí a tří přímých kopů z 18 m jsme vytěžili jednu branku. Poté soupeř po rychlém brejku srovnal skóre a postupem času i hru, kdy se mu dařilo narušovat nám naši rozehrávku a vyhrávat většinu osobních soubojů. Ještě hůře jsme začali druhý poločas, kdy jsme nebyli schopni se dostat s míčem nahoru. K prohrávaným osobním soubojům jsme přidali i více nepřesností. Toho domácí dokázali využívat a přidali i několik velmi dobrých individuálních výkonů. Pevně věřím, že nás tato zkušenost zocelí a pomůže v dalším fotbalovém růstu. Uvědomění si, že i když se mi nedaří, neznamená, že nemůžu podat dobrý výkon. Pozitivní myšlení a odhodlaní nám pomůže se překlenout přes obtížné situace! Těžká utkání budují charakteru a přináší velký emoční prožitek, a proto si je užívejme:) Domácím gratulujeme k zaslouženému vítězství."

FK Dukla Praha U13 - 1.FC Karlovy Vary 8:5 (2:1, 2:1 / 3:2, 1:1)

Branky: Tvrdík, Houha, Nussbauer 2x, Studnička, Pelc, Švarc, Jůza.
Sestava DUK - Záhora – Žáček, Hladík – Jůza, Ferreira, Studnička, Nussbauer – Rattay -- Racocha, Doležal, Kalabis, Švarc. Sestava DUK - II.: Nosek – Štěpánek, Tvrdík – Švihálek, Štancl, Babka, Houha – Drozd -- Pelc, Tříska, Hamborský.

FK Dukla Praha U12 - 1.FC Karlovy Vary 18:3 (7:2)

Branky: Novák 5, Janků 3, Absolín 2, Žůrek 2, Holoubek 2, Novichikhin 1, Ludvíček 1, Dolák 1, Jarovský 1.
Sestava DUK - , Šerák, Basl, Matoušek, Janda, Vožický, Holoubek, Kozel, Mentberger, Novák, Žůrek, Ludvíček, Kočí, Dolák, Stanislav, Peake, Linhart, Novichikhin, Jarovský, Astaloš, Pospíchal, Janků.