clanek-1
  • Klub

  • 15.04.2013

Fanoušci Dukly Praha se mohou těšit na pivo za bůra

Již počtvrté mají fanoušci střelecky úspěšného klubu z Gambrinus ligy možnost získat pivo za bůra. Tentokrát svým příznivcům udělala radost Dukla Praha, která ve 23. kole přestřílela Baumit Jablonec 5:1. Kanonádou zajistili hráči svým fanouškům pivo za symbolickou pětikorunu. Všichni, kteří dorazí na příští domácí utkání, si budou moci zlatavý mok vychutnat v některé z hospod v okolí stadionu Na Julisce.

Nadcházející domácí utkání Dukly by si neměli nechat ujít všichni milovníci dobrého piva. Před začátkem zápasu budou totiž hostesky rozdávat fanouškům speciální vouchery, díky nimž pak získají Gambrinus za pět korun. Vouchery budou po utkání platné 24 hodin ve vybraných restauračních zařízeních v okolí stadionu. Seznam hospod fanoušci najdou přímo na voucheru.

Pivo za bůra je aktivita Gambrinusu, která spatřila světlo světa se začátkem letošního ročníku nejvyšší fotbalové soutěže. Jejím cílem je podpora útočného fotbalu, který vede k větší atraktivitě utkání a následně i návštěvnosti na ligových stadionech. Poslední dva ročníky Gambrinus ligy přinesly rekordní počet vstřelených branek i pětibrankových utkání. „Velmi oceňujeme tento trend posledních let a aktivitou Pivo za bůra ho chceme jednoznačně podpořit. Útočný fotbal vede k více vstřeleným gólům, a to ocení především diváci, pro které se fotbal hraje,“ řekl Miroslav Peichl, manažer Plzeňského Prazdroje. V podzimní části Gambrinus ligy zajistily svým fanouškům pivo za bůra již Slavie Praha, Zbrojovka Brno a Sigma Olomouc.

Utkání Dukla Praha – Sigma Olomouc je naplánováno na 26. dubna. Zváni jsou všichni milovníci útočného fotbalu a piva.