clanek-1
  • Články žáci

  • 15.04.2013

Výsledky žákovských týmů z víkendu 13. - 14. dubna 2013

Starší žáci se poprvé na jaře dostali na přírodní trávu a dařilo se. FKD U15 zvítězila nad Litvínovem 5:1 a FKD U14 rozstřílela stejného soupeře 11:0. Mladší žáky hostil Meteor Praha. Od FKD dostal nadílku v poměru 25:6 a od FKD U12 9:6.

FK Dukla Praha U15 - FK Litvínov 5:1 (3:1)

Branky: Tkachenko 2x, Kaník 1x, Řepa 1x, Koubek 1x.
Sestava DUK - Czehowsky - Jardeky (35. Koubek), Kaník, Kocourek, Garček (50. Sláma) - Šimek, Dufek (35. Král), Masopust - Kodet (45. Brož), Tkachenko, Greš (50. Řepa). Trenér: Fišar.

Hodnocení trenérů: "Odehráli jsme povedené utkání proti kvalitnímu soupeři, kterého musíme pochválit za otevřenou a útočnou hru. V utkání se nám dařila skupinová a týmová řešení, která nám vázla v předešlém utkání. Kluci dokázali držet šířku hřiště, být aktivní v pokutovém území soupeře a odhodlaně se tlačit do zakončení. Také dobře zvládali kombinaci ve středu hřiště a navazovat soupeře v našem pokutovém území. Bylo to povedené utkání z obou stran, ve kterém jsme měli více příležitostí. Rodičům a přátelům děkujeme za podporu."

FK Dukla Praha U14 - FK Litvínov 11:0 (6:0)

Branky: Hamborský 5x (Bažo 2x, Šobr 2x, Gabriel), Bažo 2x (Gabal), Brewer (Hamborský, Janko), Kubů (Bažo), Kosík (Bažo), Bažant (Bažo).
Sestava DUK - Pakeš – Praus, Kosík, Šmalcl (36. Bažant), Bell - Štědrý, Janko (36. Gabal), Šobr (36. Kubů) - Bažo, Hamborský, Brewer (36. Gabriel). Trenér: Večeřa.

Hodnocení trenéra Tomáše Večeři: "Do prvního jarního utkání na trávě jsme vstoupili velmi aktivně a už v 10 minutě jsme vedli 3:0. Dařilo se nám individuálně i kombinačně dostávat do vápna soupeře, kde jsme měli velké rezervy s výběrem místa a se zachováním větší rozvahy v zakončení. Po vystřídání kvalita naší hry o něco klesla, přesto jsme se pravidelně dostávali do střeleckých příležitostí, v nichž jsme zachovali rezervy z prvního poločasu. Spontánní radost Míši Bažanta při oslavě branek spoluhráčů byla příkladná. Nakonec i za svůj aktivní výkon byl odměněn gólem."

FK Dukla Praha "C" – SK Viktoria Žižkov 4:0  (2:0)


Branky:  Brož 2x, Pokorný, Bažant (Gabriel).
Sestava DUK - Roub – Gabriel, Kubů, Šmalcl, Gabal -Dufek, Sláma, Brož – Pližinger, Pokorný, Herman – Brewer, Bažant.

FK Meteor Praha VIII - FK Dukla Praha U13 6:25 (2:3, 1:6 / 2:10, 1:6)

Branky: Nussbauer, Vácha, Studnička 2x, Houha, Racocha, Pelc 2x, Jůza, Hladík, Novák 2x, Štancl, Ferreira, Rattay 3x, Drozd 3x, Tříska 4x, Švarc 2x.
Sestava DUK - I.: Záhora – Bohdan, Tvrdík – Nussbauer, Vácha, Studnička, Houha - Racocha -- Pelc, Jůza, Žáček. Sestava DUK - II.: Nosek – Hladík, Novák – Kadlec, Štancl, Ferreira, Švihálek – Rattay -- Drozd, Tříska, Švarc. Trenér: Žipaj.

FK Meteor Praha VIII - FK Dukla Praha U12 6:9 (3:4)

Branky: Janků 2x, Novák 2x, Dolák 1x, Mentberger 1x, Novichikhin 1x, Žůrek 1x, Stanislav 1x.
Sestava DUK - Absolín, Šerák - Matoušek, Peake, Mentberger, Holoubek, Janda, Vožický, Kočí, Žůrek, Kozel, Jarovský, Novichikhin, Novák, Janků, Linhart, Stanislav, Ludvíček, Astaloš, Pospíchal, Dolák.