clanek-1
  • A-tým

  • 12.07.2023

Smlouvu prodloužilo útočné trio i obránce Barac

Start FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se nezadržitelně blíží, zbývá odehrát poslední přípravný zápas a doladit poslední detaily. Kádr pro nadcházející sezónu také nabývá stále jasnějších kontur. Dukla posílila kádr o nové hráče, ale v týmu udržela i opory minulého ročníku. Čtyři hráči, konkrétně Lukáš Matějka, Pavel Moulis, Marek Červenka a Jakub Barac, s klubem prodloužili smlouvu.

Lukáš Matějka

Mates nebo Maty, jak mu v dejvickém klubu přezdívají, v minulé sezóně vstřelil 14 gólů a stal se nejlepším střelcem Dukly. Nadaný útočník přišel do Dukly Praha na hostování z Viktorie Plzeň v červenci 2022. Oba kluby se dohodly na ročním pokračování úspěšného hostování talentovaného fotbalisty.

Pavel Moulis

Pavel Moulis přišel podobně jako Lukáš Matějka do Dukly Praha v létě roku 2022 z prvoligových Teplic. V minulé sezóně F:NL nastoupil k 28 zápasům a vstřelil šest branek. Zejména na jaře patřil k hlavním oporám týmu a stabilním členům základní sestavy. Moulis s klubem prodloužil smlouvu o jeden rok.

Jakub Barac

Šestadvacetiletý obránce či záložník přišel na Duklu v zimě roku 2021 ze Slovanu Liberec. Druholigové zkušenosti sbíral během tří sezón v letech 2017-2020 na hostování ve Vansdorfu. Barac za Duklu doposud nastoupil k 69 utkáním a vstřelil dva góly. Univerzální hráč na Julisce prodloužil smlouvu o jeden rok.

Marek Červenka

Třicetiletý útočník Červenka je hráčem Dukly Praha od zimy 2022. Podzimní část minulé sezóny strávil na hostování v prvoligových Pardubicích. Na jaře se vrátil zpátky na Julisku a zasáhl do 14 zápasů, ve kterých vstřelil jeden gól. S klubem se dohodl na půlročním prodloužení smlouvy.