clanek-1
  • Ženy

  • 09.02.2022

Ženy nestačily na Myjavu, ve čtvrtek přivítají rezervu Sparty

V neděli ženy podlehly Myjavě vysoko 1:6, ve čtvrtek je čeká další přípravné utkání. Na Julisku dorazí sparťanský B tým. Zápas bude od 18:30 ve čtvrtek 10.2.2022 na Julisce.

Ženy o víkendu sehrály utkání proti slovenské Myjavě, která potvrdila roli favorita a dokázala v utkání zvítězit vysoko 6:1. Výsledek byl trochu krutý, ale Myjava sehrála několik výborných brejkových situací, ze kterých své soupeřky trestala. Jedinou brankou do sítě soupeřek se zapsala na pomyslnou listinu kapitánka Michaela Beránková, jejíž přihrávka na nabíhající Pergnerovou skončila v brance. Pro hráčky Myjavy šlo o poslední zápas s týmového soustředění v Praze.

Ve čtvrtek čeká na naše Duklačky další soupeř a to B tým Sparty. Tým, který bývá doplnění hráčkami od dorostenek až po A tým žen. Na podzim za tento tým nastoupilo celkem 34 hráček, v jakém složení dorazí B tým na Julisku, je překvapení. Ve 2. lize žen jasně dominuje tabulce bez prohry a s jedinou remízou.

Sparťanské béčko je o 12 bodů před druhým Baníkem, se kterým bude náš A tým hrát také. Nejlepší střelkyní je hráčka A týmu, Karolína Křivská, která dal ve 2. lize 13 branek za 8 utkání.
Naše ženy čeká 5. měření sil, za sebou mají výhru, remízu a dvě prohry. Jak doplní bilanci tento čtvrtek? Přijďte se podívat od 18:30 na Julisce.